Кафедра теорії та історії держави і права продовжує профорієнтаційну роботу: запрошуємо на навчання школярів м.Вишневе

26 January 2017, 12:36

      24 січня 2017 р. доцентом кафедри теорії та історії держави і права Людмилою Степанівною Протосавіцькою була проведена профорієнтаційна робота серед учнів 11-х класівВишнівських ЗОШ № 3 та № 4.


     

     Представник НУБіП України розповіла про історію та традиції нашого вишу, його структуру, головні напрями підготовки, особливості навчання як загалом, так і за спеціальністю «Право»зокрема. Зосередила увагу на умовах та вимогах щодо вступу до НУБіП України у 2017 р.


     Увагу учнів було акцентовано на тому, що НУБІП є одним з найпрестижніших аграрних сільськогосподарських вузів, який посідає чільне місце серед вищих навчальних закладів України. Учні погодилися з тим, що в даний час на ринку праці відчувається нестача висококваліфікованих працівників саме у сільськогосподарській сфері. 
     Майбутніх вступників ознайомили з актуальними спеціальностями сьогодення, за якими проводяться підготовчі курси до ЗНО, структурою НУБіП України, з особливостями вступу до університету, культ- та спортмасовим дозвіллям для студентів та міжнародними зв’язками нашого ВНЗ з Європейськими країнами.
     Майбутніх абітурієнтів цікавили питання про наявність підготовчих курсів в університеті та можливість пройти військову підготовку; про прохідний бал; конкурсний відбір; про дозвіл одночасного подання документів на декілька спеціальностей в межах одного ВНЗу; про збереження квоти державного замовлення у цьому році. Школярів також цікавило питання умов проживання в гуртожитку.


     Після проведеної профорієнтаційної бесіди декілька учнів виявили бажання порадитися з батьками та зв’язатися з приймальною комісією НУБіП України. Цьогорічних випускників було запрошено на Дні відкритих дверей НУБіП України та юридичного факультету.


Людмила Степанівна Протосавіцька,
доцент кафедри теорії та історії 
держави і права НУБіП України

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook