Звіт про виконання ініціативної наукової теми кафедри

December 7, 2016

 7 грудня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся захист звітів з ініціативних тем кафедр факультету. Було представлено десять ініціативних тем, які пройшли широке обговорення.

Головуючий на засіданні начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко виявив підвищену зацікавленість та оцінив рівень організації наукових досліджень на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Микола Пригодій доповів про ініціативну тему № 0114U003977 «Теоретико-практичні засади реалізації різних підходів в освіті». Він зазначив, що впродовж звітного періоду проведено аналіз впливу на професійне становлення майбутніх викладачів наступних підходів: особистісно орієнтованого; діяльнісного; компетентнісного; акмеологічного; аксіологічного; контекстного; інтеграційного. В результаті виконання дослідження:

1) Захищено  дисертації на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук (Каленський А.А.) та кандидата педагогічних наук (Павлюк Л.А., Клак І.Є.);

2) Підготовлено до видання та затверджено вченою радою НУБіП України дві монографії;

3) Опубліковано 16 статей.

 

Звіт затверджено. Вітаємо виконавців теми. Бажаємо успіхів у Новому році.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook