Перший етап представлення магістерських робіт пройдено

November 3, 2016

     На виконання розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи від 26.09.2016 №55 «Про підвищення якості магістерських робіт та рівня наукової та професійної підготовки недопущення дублювання тем, уникнення плагіату» на юридичному факультеті 02.11.2016 р. була проведена загальноуніверситетська конференція для студентів магістратури 2-го року навчання, на якій були представлені результати досліджень студентів магістрів.

     Студенти дуже відповідально віднеслися до підготовки постерів та проявили творчий підхід. Постери були розвішані у коридорі шостого корпусу. Комісією були відзначені найактуальніші та найкреативніші роботи, а саме студентом Буркацьким Олегом (науковий керівник к.ю.н., доцент Артеменко О.В.) була підготовлена робота  «Організація роботи державних органів щодо запобігання та протидії корупції». Актуальність цієї теми полягає в тому, що на сьогодні корупція є однією з найважливіших проблем, більш того повною загрозою нормального розвитку суспільства.

     Студенткою Гульчак Аліною (науковий керівник к.ю.н., доцент Улютіна О.А.) була підготовлена робота «Правові засади організації та функціонування судової влади в Україні». Актуальність цієї теми полягає в тому, що органи судової влади повинні діяти для захисту прав та свобод громадян з метою дотримання і забезпечення законності.

     Студенткою Безпалою Вікторією (науковий керівник к.ю.н., доцент Долгополог А.М.) була підготовлена робота «Правове регулювання діяльності суду присяжних в Україні». Актуальність теми полягає в тому, що застосування законодавчої моделі суду присяжних на сьогоднішній день є недосконалою щодо форми діяльності участі народу у здійсненні правосуддя, яка за своєю правовою природою не є судом присяжних.

Доцент кафедри адміністративного
та фінансового права, к.ю.н., доцент
Артеменко О.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook