Співпраця з Cisco продовжена на міжнародному форумі "Архітектура цифрових мереж"

May 18, 2016

18 травня відбувся міжнародний форум Cisco - "Архітектура цифрових мереж". В ньомуц прийняли участь викладачі факультету інформаційних технологій Дмитро Касаткін та Андрій Блозва. 

   На форумі демонстрували найсучасніші рішення Cisco, Intel та інших компаній, які пов'язані з еволюцією Wi-Fi та хмарними технологіями у бізнесі та ІТ-освіті. Відкрив форум Ерік Марен, головний директор з технологій корпоративних мереж Cisco у східній Европі та країн СНД. Він окреслив перспективи розвитку мережевих технологій, аналітичних програм обробки масивів даних он-лайн та пов'язані з цим розвиток всіх галузей сьогодення.

  

   За програмою Форуму було створено три секції в яких було продовжено спілкування за напрямами:

- Мережеві технології;

- Безпека інформації;

- Хмарні технології та ЦОД (центри обробки даних).

   На одній із секцій під час обговорення проблем впровадження хмарних та мережевих технологій в навчальних закладах виступив Дмитро Касаткін, який розповів про впровадження зазначених технологій у навчальний процес та залучення ресурсів ІТ академій Cisco, Microsoft, Google, 1C та інших. Ця співпраця з комерційними організаціями стала можливою завдяки декану факультетуОлени Глазунової та ректору університету Станіславу Ніколаєнко.

   Результатами такої співпрації поділився Андрій Блозва, який в січні-лютому 2016 р. одним з перших закінчив навчання в Cisco Academy та отримав міжнародний сертифікат інструктора "Instructor Professional Development Course". Він поділився враженнями від співпраці з академією при навчанні студентів факультету спеціальності "Комп'ютерні науки". 

 

   Захід організований компанією Cisco сприяє підвищенню фахової кваліфікації викладачів, які приймаючі участь у роботі форума поширюють позитивну інформацію про НУБіП України.

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook