Вивчаємо симбіози

23 February 2024, 9:25
кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

 Симбіоз науки та агробізнесу

У важкі часи та за воєнного стану наша країна не тільки бореться з ворогом на полі бою, а й живе, працює й розвивається. Аграрний сектор країни попав під болісний удар ворога. Попри значні втрати українські аграрії з гідністю витримали воєнні виклики, достойно пройшли ці два надважких роки, й зараз докладають максимум зусиль для забезпечення українців аграрною продукцією. І сільськогосподарська наука не стоїть на місті, шукає найоптимальніші шляхи розв'язання проблем, надає рекомендації щодо покращення якості добрива та аграрної продукції. Добре відомо, що симбіоз практики й науки завжди приносить гарні результати.

 

  

Так, 13-14 лютого 2024 року доцентка кафедри Кравченко Ольга взяла участь у науково-практичному семінарі у м. Арциз, який був присвячений органічному землеробству. Ольга Олександрівна доповіла щодо аспектів використання препаратів, отриманих за абляційною нанотехнологією. Доповідь викликала інтерес та жваву дискусію серед аграріїв та науковців Одещини.

 

Отже, сподіваємося, що саме наукові розробки наших вчених не тільки допоможуть витримати важкі часи, а й закладуть фундамент бурхливого розвитку в повоєнний час.

Аспірант кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії

та якості води   Вячеслав Чоботар

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook