Новий навчальний семестр: нові знання та продуктивна робота студентів факультету інформаційних технологій

5 February 2024, 20:42

Навчальний семестр для студентів 1 курсу факультету інформаційних технологій розпочався в змішаному форматі, але більшість навчальних занять 5 лютого було проведено в аудиторіях навчального корпусу 15. 

Першокурсники спеціальності Економіка освітньої програми Економічна кібернетика продовжили вивчення дисципліни Інформатика в навчальній лабораторії Хмарних обчислень, яка раніше мала назву Microsoft Imagine Academy. Під час першої лекції Основи роботи в Google Sheets студенти разом з Таїсією Саяпіною, старшим викладачем кафедри інформаційних систем і технологій розглянули можливості як ефективно працювати з таблицями онлайн та використовувати функціонал сервісу для керування різнотипними даними, аналізу інформації та створення професійних звітів. Саме володіння такими навичками є важливими для сучасних фахівців в сфері економіки та аналітики.

В межах вивчення дисципліни Інформаційні технології студенти спеціальностей 121 Інженерія програмного забезпечення, 122 Комп’ютерні науки та 126 Інформаційні системи та технології разом з викладачами кафедри Тетяною Волошиною, Валентиною Корольчук та Таїсією Саяпіною розпочали з вивчення сервісів Microsoft 365 для цифрової комунікації, взаємодії та співпраці, оскільки як викладачі так і студенти мають корпоративні акаунти та відповідні ліцензії від компанії Microsoft. Кожен цифровий громадянин має володіти новими функціями та можливостями, які допоможуть залишатися продуктивними в умовах гібридної роботи.

Розпочали вивчення цих сервісів з опитування студентів з метою розуміння їхнього рівня умінь та здатності використання хмарних сервісів Microsoft 365 для налагодження комунікації, взаємодії та співпраці.

Перший день навчання для кожного учасника освітнього процесу став продуктивним, сповненим новими знаннями та досвідом

 

Валентина Корольчук, 
доцентка кафедри
інформаційних систем і технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook