Про початок весняного семестру говорили на старостаті економічного факультету

February 2, 2024
    31 січня на економічному факультеті відбулася зустріч адміністрації факультету зі старостами академічних груп присвячена початку нового навчального семестру.

    Розпочав зустріч декан факультету Анатолій Діброва, який привітав усіх присутніх та відмітив важливість навчання у воєнний час. Анатолій Дмитрович звернув увагу на завершення ліквідації академічної заборгованості, дотримання порядку дій у випадку повітряної тривоги, стану санітарно-епідеміологічної ситуації, а також дотриманні академічної доброчесності.

   Заступник декана з навчальної роботи Віталій Нагорний довів до відома присутніх старост академічних груп графік навчального процесу на весняний семестр та наголосив, що студенти 1, 2 та 4 курсів починають навчання в очному форматі, а студенти 3 курси – в дистанційному. Студенти ОС «Магістр» навчаються теж очно і лише вибіркові загальноуніверситетські дисципліни читатимуться у дистанційному форматі.

     Також розглянули питання вчасної проплати за навчання студентів-контрактників.
   На старостаті був проведений ретельний аналіз по кожній академічній групі щодо місця перебування студентів, поточних проблем тощо. Всі старости прозвітували про стан справ у групах.

     Активне обговорення викликало питання ліміту стипендіального забезпечення, комунікації між студентами і викладачами тощо.

     У результаті обговорення дійшли висновку, що факультет готовий до початку нового семестру.

 

Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook