Допомога Збройним Силам України від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

December 28, 2023

   На Київщині є харчове підприємство, з яким факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК вже багато років співпрацює. Студенти проходять практику на цьому підприємстві, викладачі - стажування для підвищення професійного рівня. Довгий час нашим факультетом опікувався головний інженер підприємства Анатолій П., який з початком війни в Україні пішов захищати нашу державу спочатку в загонах територіальної оборони, а згодом, звільнивши Київщину, та пройшовши спеціальну підготовку, вступив у лави Збройних Сил України. І по нині він воює на сході, звільняє територію незалежної України від зухвалого російського агресора. Студенти та викладачі до цих пір згадують чудові екскурсії по всіх виробничих ділянках підприємства, особливості технології виробництва та сучасного обладнання, про які професійно розказував пан Анатолій. Але зараз він на жаль опанував іншу професію - захищати Україну.

      Є така мудрість - тобі хтось допоміг, то може і ти станеш колись комусь в нагоді. І ось така нагода, неприємна правда, трапилася. Зараз наш знайомий воює за незалежність нашої України на одному з важливих ділянок фронту. Кожного дня наші воїни потребують певної допомоги. Яких тільки фондів немає зараз. А ще є адресна допомога. На разі, для ефективного виконання бойових завдань, співробітники нашого факультету, в короткі терміни, зібрали необхідну суму, і придбали комплект зимових шин для пікапу, на якому виконує бойові завдання колись інженер, а тепер військовий Анатолій.

      Транспортне забезпечення ЗСУ дозволяє зберегти життя багатьом нашим захисникам. Тому ні на хвилину не вагаючись, співробітники факультету зробили суттєвий волонтерський вклад. За що отримали зворушливі слова вдячності.

   А по-іншому і бути не може. Зараз такий час, що потрібно по можливості побільше допомагати Збройним Силам України у вигляді донатів, харчових продуктів, одягу, різних технічних засобів, тощо. Тому чим можемо, тим і допомагаємо, і будемо це робити.

     Головне, щоб найшвидше настала перемога України над ворогом і запанував мир в кожній українській оселі!
     Схиляємо свої голови перед нашими мужніми захисниками!

СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ УКРАЇНСЬКИМ СЛАВА!!!

доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК
Марія Жеплінська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook