Відкрита лекція на тему: «Формування інгредієнтного складу оздоровчих харчових продуктів. Функціональна роль вуглеводів»
17 березня 2023 року (п’ятниця), о 8:30 (1 пара)
в онлайн форматі
к.т.н., доцента Толок Галини Арсенівни
для студентів спеціальності 229 «Громадське здоров’я» ОС «Бакалавр» (3 курс)
з дисципліни «Технологія оздоровчих продуктів»
«ФОРМУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ
ФУНКЦІОНАЛЬНА РОЛЬ ВУГЛЕВОДІВ»
Посилання на лекцію:
https://us04web.zoom.us/j/75249445939?pwd=k975IRosbhHEFCcoelfaL2JiP3EswN.1
Ідентифікатор конференції: 752 4944 5939 Код доступу: 1pXxUM