Про перспективи правничого фаху разом Анною Мельник в рамках просвітницького проєкту кафедри ТІДП "Школа знавців права"

28 November 2022, 1:56

26 листопада 2022 року кафедра теорії та історії держави і права провела традиційну суботню зустріч з учасниками/цями просвітницького проєкту «Школа знавців права». Цього разу мова на вебінарі велася про перспективи правничого фаху разом зі спікеркою Анною Мельник.

 

Під час вебінару учасникам/цям було розвіяно популярний міф про те, що після юридичного факультету можна працювати лише суддею, прокурором, нотаріусом чи адвокатом.

 

Спікерка наочно показала, що вища юридична освіта дає реальну можливість обирати серед великої кількості спеціалізацій, посад та роботодавців.

 

 

Спікерка наочно показала, що вища юридична освіта дає реальну можливість обирати серед великої кількості спеціалізацій, посад та роботодавців.

 

Крім того, учасники мали змогу проаналізувати ринок праці в Україні, побачити справжні вакансії та дізнатися розмір заробітної плати по кожній з них. 

      І уже наступного тижня, 03 грудня 2022 р., учасники та учасниці разом із спікеркою Світланою Авраменко торкнуться теми донорства.

 

Принагідно інформуємо, що зареєструватися на наступний онлайн-вебінар, який пройде 03 грудня 2022 р. (тематичний план-графік зустрічей) усі охочі можуть шляхом заповнення реєстраційної форми (зареєструватися). Також усі зареєстровані учасники отримають доступ до перегляду відеозаписів вебінарів на YuoTube та електронні сертифікати. У разі виникнення проблем із електропостачанням чи зв’язком, Ви отримаєте на вказаний Вами e-mail покликання на запис зустрічі, а також можливість поставити питання спікеру.

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії держави і права

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook