Постерна презентація магістерських робіт

November 11, 2022

10.11.2022 року на кафедрі економіки економічного факультету НУБіП України відбулася постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальності 051 Економіка освітньо-професійної програми «Економіка підприємства».  

Начальник науково-дослідної частини  НУБіП України Володимир Отченашко привітав студентів з важливою подією у житті.
 
 
Декан економічного факультету доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва відмітив, що цьогорічна постерна онлайн-конференція відбувається в умовах воєнного стану, нестабільного  електропостачання, але викладачі кафедри роблять все можливе, щоб підтримувати навчальний процес на високому рівні. 
 
 
На захисті були присутні науково-педагогічні працівники кафедри  економіки  на чолі із завідуючою кафедри професором, доктором економічних наук Вікторією Байдалою та  магістри кафедри 1-го року навчання.
 
 
 
Магістри представили свої роботи, в основі яких методологічні основи та практичні аспекти, системи знань, пов'язаних з процесом прийняття і розробки господарських рішень в ході діяльності підприємств; аналізу, контролю, господарських процесів досліджуваних ними підприємств. 
 
 
 
 
Студенти мали змогу продемонструвати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання на магістерській програмі «Економіка підприємства»
 
 
 
Захід носив дискусійний характер, де студенти разом з членами комісії та науковими керівниками обговорили актуальні питання сучасної теорії підприємств і їх різновиди як суб’єктів господарювання. 
 
 
Підприємство розглянуте як складна виробнича і соціально-економічна система у взаємодії і взаємозв’язку всіх його елементів і процесів. Докладно розглянуті складники ресурсного забезпечення функціонування підприємств – персонал, інтелектуальний, основний та оборотний капітал.
 
 
 
Розкрито зміст інвестиційної, інноваційної та операційної діяльності підприємства. Особливу увагу приділено витратам та фінансово-економічним результатам діяльності підприємств, а також їх ефективності і забезпеченню конкурентоспроможності. Визначено сучасні моделі розвитку підприємств, суть і особливості їх трансформації і реструктуризації, а також антикризової діяльності. Докладно розглянутий зміст економічної безпеки підприємства і особливості управління його підприємницькими ризиками.
 
 
Слід відзначити, що проблематика магістерських робіт, що презентувалися студентами, має актуальний та цікавий зміст.
 
 
На завершення постерної презентації завідувач кафедри економіки  Вікторія Байдала та члени кафедри  зазначили високий рівень підготовки магістрів і побажали успіхів у захисті магістерських робіт та подальшій роботі над проектами.
 
 
Бажаємо магістрам натхнення, плідної праці й успіхів у захисті магістерських робіт та у подальшій професійній кар’єрі!
 
                                                                      Лариса Коваленко, секретар кафедри
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook