Профорієнтаційний візит викладачів кафедри економіки до Ірпінського фахового коледжу

November 6, 2022

Викладачі кафедри економіки Лариса Коваленко і Віталій Нагорний, разом із завідувачем кафедри Вікторією Байдалою зустрілися зі студентами коледжа спеціальності 051 Економіка. 

 

В ході дружньої розмови студенти дізналися деталі вступу випускників коледжу на ОПП «Економіка підприємства» освітнього ступеня Бакалавр економічного факультету НУБіП України, ознайомилися з умовами навчання та проживання, які забезпечує університет. Викладачі поділилися інформацією про зацікавленість роботодавців у випускниках НУБіП, а також про рівень оплати праці, що вони пропонують. Не оминули своєю увагою і можливість продовження навчання на магістерській програмі «Економіка підприємства».
 
 
Студенти виявили зацікавленість, ставлячи питання про наявність бюджетних місць, про вартість навчання і подальші перспективи кар’єрного росту фахівця-економіста.
 
 
 
Крім цього, викладачі також поінформували студентів про можливості навчання на таких освітніх програмах економічного факультету, як «Міжнародна економіка», «Облік і оподаткування» та ін., докладну інформацію про які розміщено на сторінках сайту університету.
 
 
«Родзинкою» зустрічі, що викликала багато посмішок і позитивних емоцій, стала ділова гра-вікторина «Казкова економіка», проведена викладачем кафедри економіки Ларисою Коваленко, в ході якої учасники змогли згадати значення низки економічних термінів, а також пропрацювати свої soft-skills, зокрема навики командної роботи.
 
 
 
 
Всі учасники зустрічі висловили свої сподівання на подальшу плідну співпрацю.
 
 
Зі свого боку колектив кафедри економіки на чолі з завідувачем висловлює щиру вдячність керівництву Ірпінського фахового економічного коледжу на чолі з директором Дмитром Костюком за прекрасну організацію та теплу зустріч.
Вікторія Байдала, 
завідувач кафедри економіки
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook