Онлайн зустріч куратора з студентами.

7 November 2022, 1:09
НУБіП України

      3 листопада 2022 року в дистанційному форматі відбулась зустріч куратора та студентів 2 курсу спеціальності інформаційні системи і технології. На порядку денному стояло два основні питання: - підведення підсумків навчання в 3 семестрі, - обговорення проблем, які виникли та їх вирішення.

     Ситуація з енергозабезпеченістю в регіонах внесла свої корективи: деякі студенти не змогли приєднатись до відеоконференції.
     Проміжні атестаційні відомості красномовно свідчать про те, що занадто багато неатестованих по дисциплінам. Причини цього: відключення світла, обмежений доступ до електронних курсів, хвороби, але основна все ж причина своя неорганізованість та розхлябаність, яка призвела до пропусків занять та невиконання індивідуальних завдань по дисциплінам. Прийшли до взаємної думки , що студенти зроблять висновки та покращать відвідування занять, будуть більш активно працювати по вивченню кожної дисципліни та своєчасно виконувати індивідуальні завдання. Тим паче, що вже є досвід навчання, як в аудиторіях так і дистанційно, зрозумілим стало освоєння електронних навчальних курсів.

     В групі є 2 боржники по оплаті за навчання, які запевнили, що на протязі декількох днів виконають необхідні оплати.
    Що ж до відключення світла та перебоями доступу до електронних курсів, потрібно знаходити можливість, до більш інтенсивної самостійної роботи з вивченням дисциплін, використовуючи для цього різноманітні джерела.
     Є надія, що екзаменаційна сесія, буде успішною.


Доцент Садко М.Г.,
куратор 2 курсу спеціальності інформаційних систем і технологій.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook