ОБГОВОРЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРОМІЖНОЇ АТЕСТАЦІЇ КУРАТОРА І СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 101 «ЕКОЛОГІЯ»

November 1, 2022

 Непомітно промайнуло півтора місяці очного і змішаного навчання серед студентів 1-го курсу спеціальності 101 «Екологія». Отримання нового досвіду у статусі студентів це завжди корисно і пізнавально, а особливо у нинішній ситуації, що склалася. Це були цікаві перші тижні знайомства із історією університету, Києвом, адаптації до проживання у гуртожитку, участь у спортивних баталіях і мистецьких виступах. Ну і, звісно, власне процес навчання. Саме обговорення успішності студентів та результатів проміжної атестації і стали приводом чергової виховної години, яку було проведено куратором, доцентом Євгенієм Бережняком.

 

Схвальні відгуки про свій перший місяць навчання отримала переважна більшість молодих людей, у той же час наставник зосередив увагу студентів і на неуспішності деяких осіб, які виявилися неатестованими із кількох дисциплін. При цьому він надав актуальні рекомендаційні поради, як потрібно працювати, щоб у подальшому поліпшити рейтинг успішності і мати змогу отримати допуски до здачі заліків та іспитів. Також куратор наголосив на важливості розвитку навичок раціонально розпоряджатися своїм часом, умінні комунікувати із викладачами, постійно працювати над собою і своїми помилками, вдало поєднувати розумову і фізичну діяльність, прагнути ставати кращими, допомагати і підтримувати один одного, особливо у цей складний період.

Наостанок ті студенти, які мали заборгованості, пообіцяли найближчим часом виправити свої бали, а наставник побажав не пропускати без поважних причин занять, натхнення і мотивації добре навчатися під мирним українським небом.

Євгеній Бережняк, куратор 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook