Відбулося засідання екзаменаційної комісії з прийому вступних іспитів на навчання за освітньо-науковою програмою «Право».

22 August 2022, 12:43

        17 серпня 2022 року на юридичному факультеті відбулося проведення вступних фахових випробувань до аспірантури.

Голова екзаменаційної комісії за ОНП «Право», доктор юридичних наук, професор, Яра Олена Сергіївна, ознайомила присутніх з правилами проведення фахового вступного та додаткового вступного випробування та представила вступникам членів екзаменаційної комісії:

Ладиченка Віктора Валерійовича, гаранта ОНП «Право», доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства;

Дейнегу Марину Андріївну, доктора юридичних наук, професора кафедри цивільного та господарського права;

Єрмоленка Володимира Михайловича, доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка Василя Зіновійовича Янчука;

Піддубного Олексія Юрійовича, доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри цивільного та господарського права.

 Згідно з «Правилами прийому до аспірантури в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у 2022 році», затвердженими 22 травня 2022 року, вступники склали письмові іспити, а також представили на розгляд комісії дослідницькі пропозиції.

В 2022 році до поповнити лави аспірантів юридичного факультету та опанувати освітньо-наукову програму «Право» вирішили 22 вступники.

 Членами екзаменаційної комісії після перевірки робіт, співбесіди та заслуховування презентації дослідницьких пропозицій було відзначено, що вступники на освітньо-наукову програму «Право» мають відповідний до вимог рівень теоретичних знань, володіють уміннями аналізувати і практично застосовувати отримані знання. Голова екзаменаційної комісії проф. Олена Яра нагадала вступникам, що зарахування на навчання до аспірантури відбувається на основі рейтингу, який формують згідно з результатами трьох вступних іспитів до аспірантури та оцінки дослідницької пропозиції.

Гарант ОНП «Право»

Віктор Ладиченко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook