Відкрита лекція для магістрів

April 7, 2022

На кафедрі комп'ютерних наук 7 квітня 2022 року було проведено відкриту онлайн лекцію з дисципліни “Методи та інформаційні технології оцінювання ризиків” на тему "Аналіз чутливості, аналіз сценаріїв" для слухачів 1 року навчання ОС «Магістр» спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

Зображення, що містить текст

Автоматично згенерований опис 

У ході лекції було розглянуто аналіз чутливості та аналіз сценаріїв у контексті оцінки ризиків, побудову математичної моделі, встановлення обмежень та параметрів моделі. Розглядалося рішення задачі з використанням надбудови MS Excel із застосуванням кореляційно-регресійного аналізу та методів прогнозування часових рядів у контексті прогнозування та оцінки ризику.

Зображення, що містить текст

Автоматично згенерований опис 

На лекції були присутні 5 викладачів та 15 студентів кафедри комп’ютерних наук, які відзначили актуальність поданого матеріалу, його сучасність та інновації. Лекція за структурою та методикою викладання повною мірою відповідає вимогам вищої школи. Професіоналізм та педагогічна майстерність лектора, а також темп і стиль викладу матеріалу дозволили студентам повністю засвоїти поданий матеріал, що засвідчило опитування, проведене за підсумками лекції.
Загалом лекція досягла своєї мети, проведена на високому науково-теоретичному і методичному рівні та відповідає сучасним вимогам вищої школи.

Завідувач кафедри комп’ютерних наук, Голуб Б.Л.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook