ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-ТРЕНІНГУ «ОСНОВИ РОБОТИ В КАДРІ»

10 February 2022, 15:00

 10 лютого 2022р. відбувся онлайн-тренінг «Основи роботи в кадрі», який організувала державна установа «Методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» (Науково-методичний центр ВФПО) за посилання на трансляцію https://youtu.be/j4QkivfPrKY

Мета заходу – надання допомоги в організації ефективного онлайн-спілкування під час дистанційного навчання, упровадження нових інструментів діджитал-комунікації, підвищення особистого бренду та іміджу студентів, педагогічних, науково-педагогічних працівників, набуття навичок роботи перед камерою.
Тренінг провела Анна Шевченко, медіатренер, телеведуча економічних новин із 10-річним досвідом, журналіст, блогер, спікер на всеукраїнському YouTube Creator Day.
На початку зустрічі Анна зазначила, що вона за освітою журналіст і всі свої знання отримала не лише із книжок та тренінгів, а завдяки досвіду і практиці! У доробку Анни - більше 2 тисяч годин роботи у прямому ефірі, десятки інтерв’ю із зірками, власні телевізійні програми, два авторських навчальних курса, які пройшли вже сотні людей.
У заході прийняли участь майже 2000 учасників зі всієї України – викладачі ВНЗ, коледжів, вчителі шкіл, студенти.
Анна поділилась корисними порадами про те, як берегти голос, не хвилюватися, налагодити контакт з аудиторією, почуватися вільно «у кадрі».
Наприкінці зустрічі Анна дала відповіді на питання з чату.
Дякуємо науково-методичному центру ВФПО за можливість долучитися до заходу та послухати цікавого спікера!
 
Тамара Гуренко, доцент кафедри обліку та оподаткування
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook