ОБГОВОРЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПЕРШОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ СЕСІЇ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

December 25, 2021

  Не встигли вчорашні школярі отримати студентські квитки, та відправитися до аудиторії із захопленими очима, як непомітно пролетів перший семестр, і настав час підведення перших підсумків – екзаменаційної сесії. Наскільки складно було її скласти та які її результати обговорювали на виховній годині студенти 1 курсу економічного факультету спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом з куратором, доцентом кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Людмилою Березовською.

  За результатами зимової екзаменаційної сесії в групі є відмінниця -  Бабенко Ангеліна Віталіївна, яка склала сесію без жодної четвірки, з чим ми її вітаємо.

  Без трійок склали іспити 8 осіб, що не може не радувати. Проте, в групі є декілька студентів, які через об’єктивні причини не змогли скласти сесію з першого разу, а тому будуть змушені під час канікул готуватися до складання іспитів за другою відомістю.

  На виховній годині також було розглянуто питання, що стосуються вчасної оплати за навчання та намічено план проведення дозвілля на наступний навчальний семестр.

  І на завершення, шановні студенти, пам’ятайте,  що сесія – це не вирок, а оцінювання потенційних можливостей кожного. У першокурсників ще все попереду, і навіть якщо не все здано «на відмінно», не варто засмучуватися та ставити «хрест» на успішному майбутньому. Проаналізувавши помилки та зробивши висновки, в кінці наступного семестру можна досягти блискучих результатів.

 
Людмила Березовська,доцент кафедри

організації підприємництва та біржової діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook