Відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт за спеціальністю "203 Садівництво та виноградарство"

December 16, 2021

15 та 16 грудня 2021 року відбувся захист магістерських робіт денної форми навчання спеціальності «203 Садівництво та виноградарство». Захист відбувся з дотриманням вимог положення «Про підготовку і захист магістерської роботи в НУБіП України», а також «Тимчасового порядку дистанційної роботи у НУБіП України у 2021-2022 н.р. в умовах адаптивного карантину».

Відповідно до наказу № 1069 «З» екзаменаційну комісію очолив заступник Академіка-секретаря Відділення аграрної економіки і продовольства НААН України, доктор сільськогосподарських наук, академік НААН України  Володимир Васильович Хареба. До складу комісії увійшли:

̶ декан агробіологічного факультету, доктор сільськогосподарських наук, професор Оксана Тонха;

̶ завідувач кафедри садівництва ім. В.Л. Симиренка, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Борис Мазур;

̶  кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Іванна Гаврись.

Відкрив роботу державної комісії із захисту магістерських робіт голова комісії, академік Володимир Хареба, який зачитав наказ ректора про створення комісії, а також розпорядження деканату про допуск до захисту. Володимир Васильович побажав членам комісії плідної роботи, а магістрам – успішного захисту своїх робіт.

Магістри у своїх доповідях вільно володіли матеріалом обраної теми досліджень, демонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлювали актуальні питання результатів проведених практичних досліджень, а на запитання членів комісії давали вичерпні відповіді. Доповіді студентів супроводжувались презентаціями, які відображали основні результати виконаної роботи.

Члени екзаменаційної комісії декан агробіологічного факультету Оксана Тонха, доцент Борис Мазур, доцент Іванна Гаврись, відмітили актуальність тем магістерських робіт в яких розкривались проблеми та основні результати досліджень і були підтверджені висновками та пропозиціями виробництву.

На завершення комісія привітала магістрів з успішним захистом і побажала здійснення усіх намічених планів у майбутньому.

Вітаємо наших магістрів з успішним захистом і бажаємо у спіхів у професії та життєвому шляху!!!

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook