ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

December 4, 2021

 У Національному університеті біоресурсів і природокористування України наразі гаряча пора захистів магістерських кваліфікаційних робіт студентами денної та заочної форм навчання. Вже зовсім скоро випускники-магістранти стануть дипломованими спеціалістами.

30 листопада – 1 грудня 2021 року на економічному факультеті захищали свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит». Деканат економічного факультету, кафедри обліку та оподаткування і статистики та економічного аналізу завчасно провели необхідну підготовчу роботу зі студентами-випускниками 2021 р. до захисту магістерських робіт. Протягом навчального періоду професорсько-викладацький склад систематично проводив консультації студентів із теоретичних питань, збору, аналізу економічної і статистичної інформації, пов’язаної зі написанням магістерських робіт. Враховуючи карантинні обмеження, запроваджені через пандемію COVID-19, захист відбувся у змішаному режимі.

З вступним словом до студентів та комісії звернулися декан економічного факультету Діброва А.Д., заступник декана економічного факультету Маршалок М.С., оголосивши наказ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішного захисту кваліфікаційних робіт.

Голова комісії - д.е.н., професор Лазаришина Інна Дмитрівна також приєдналась до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення захисту.

До складу екзаменаційної комісії увійшли:

- д.е.н., професор завідувач кафедри обліку та оподаткування Гуцаленко Любов Василівна;

- д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Калюга Євгенія Василівна;

- д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук Василь Кирилович.

Презентовані магістерські кваліфікаційні роботи були виконані на актуальні теми та мали глибоке практичне спрямування.

 

Під час захисту робіт студенти презентували свої напрацювання за допомогою сучасних інформаційних технологій, що надавало матеріалам досліджень наочності та дозволяло екзаменаційній комісії оцінити рівень підготовки кожної магістерської роботи.

Обрані теми були цікаві та різноманітні, присвячені актуальним питанням бухгалтерського обліку, оподаткування, контролю, аудиту та аналізу. Результати роботи візуалізувались таблицями, графіками, діаграмами, що давало можливість повніше розкривати дослідження та окреслити пропозиції, винесені на захист.

З метою повнішого розкриття сутності магістерської кваліфікаційної роботи усім здобувачам ставилось декілька запитань, на які комісія отримувала ґрунтовні відповіді.

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки студентів та результати їх досліджень, актуальність, новизну та практичну спрямованість відповідно до окреслених тематик. Здобувачі магістратури продемонстрували досить високий рівень кваліфікації, загальної ерудиції, вміння комунікувати з використанням електронних засобів.

Результати роботи екзаменаційної комісії показують, що професорсько-викладацький склад кафедри обліку та оподаткування і всіх кафедр економічного факультету готує висококваліфікованих магістрів спеціальності «Облік і оподаткування», які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

Вітаємо здобувачів з важливою подією – присвоєнням освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності «Облік і оподаткування». Щиро бажаємо, щоб набуті у НУБіП України фахові знання і навички були успішно реалізовані у підприємствах та організаціях різних форм власності та галузей, які є роботодавцями випускникам НУБіП України.

Колектив кафедри обліку та оподаткування вітає випускників із успішним захистом магістерської кваліфікаційної роботи та здобуттям ступеня магістра.

Щиро бажаємо успіхів та наснаги в реалізації професійних мрій!

 

Світлана Деревянко, доцент кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook