Голодомор 1932-1933 років: трагедія українського народу під час очима українських письменників

November 24, 2021

 

У четверту суботу листопада в Україні відзначається День памяті жертв Голодомору 1932-1933 років. 24 листопада 2021 року доцентка кафедри теорії та історії держави і права Олена Попова провела виховний захід: «Голодомор 1932-1933 років: трагедія українського народу під час очима українських письменників».

 

На прикладі творів «Жовтий князь» автор Василь Барка, «Марія» автор Улас Самчук та інших, було висвітлено трагічні події, які відбулися в ті часи,що вражають своєю документальністю, точністю та детальністю зібраних матеріалів, ретельним добором приведених фактів та події, що відбувалися.

 

Швидко плине час. Багато років відділяє нас від тих страшних подій – мегатрагедії українського народу – голодомору 1932-1933 років, але повсякденне осмислення цих подій відіграє все більше значення в нашому житті, з вершин сьогодення все більше відчуваєш трагізм українського народу, який не втратив свої достеменні моральні якості, свої духовні перлини, віру у завтрашній день і зміг вистояти у цій страшній боротьбі Добра і Зла, Життя і Смерті!

 

 

Памятайте!

 

 

Не забувайте!

 

Не допустіть!

 

Олена Попова,

доцентка кафедри теорії та історії держави і права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook