Вітаємо з Міжнародним днем студента!

November 18, 2021

Дорогі студенти, аспіранти, наша молода надія!

Щиросердечно вітаємо Вас з нагоди Міжнародного дня студента — свята тих, хто відчуває спрагу до знань, людей енергійних, активних, креативних,
сповнених ідей і надій.

      Саме у цьому віці – студентському – визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший життєвий шлях. Саме зі студентської лави починається довга та наполеглива дорога пошуків. Студентство – це період життя, сповнений духу творчості, нових знайомств, безсонних ночей та переживань через іспити і заліки, сесію.

     Любі студенти! Ви навчаєтеся в одному з найпрестижніших університетів країни, знаному в Європі і світі. В 2023 році ми будемо святкувати 125-річчя університету. Більше двох сотень тисяч наших випускників уславили Україну, зробили вагомий внесок у розбудову економіки країни, особливо агропромислового комплексу, освіти і науки. Зараз у кожного з Вас формується світогляд, відбувається становлення як фахівця, тому намагайтеся почерпнути якомога більше знань, умінь, корисного та пізнавального. Адже від Вашої небайдужої життєвої позиції, працелюбності, волі, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.

     Пишаємося і радіємо за Ваші успіхи і перемоги та відзначаємо кращих серед кращих – Марину Когут, Софію Вернидуб, Романа Коваля, Стеллу Гройссман, Богдана Мисника, Артура Брусліка, Ангеліну Волощук, Олександра Вертелецького, Олену Сметанку та багатьох інших, хто своїм розумом, старанністю, здібностями, талантом вже сьогодні досягає висот! Вітаємо і наших славних спортсменів, призерів чемпіонатів світу, Європи, України Анастасію Терех, Андрія Пашко, Федора Карповича, Євгенія Зорю, Дмитра Нікуліна та інших.

     В сьогоднішніх надважких умовах пандемії коронавірусу Ви не повинні слабнути духом і опускати руки, навпаки – слід активніше братися за нове, черпати знання з інформаційних дистанційних ресурсів.

 

     Дорогі друзі! Хай навчання в НУБіП України стане для усіх Вас надійною сходинкою у процвітаюче майбутнє!
     Бажаємо Вам міцного здоров’я, захоплюючих подій і здійснення усіх мрій, щасливої студентської юності, успіхів у навчанні і творчості, щоб життя Вас завжди приємно радувало і дивувало!
Нехай завжди залишиться з Вами радість чудових
студентських років і вірні друзі!
Любіть нашу Україну, любіть нашу alma mater, шануйте викладачів і своїх друзів! Хай Вам щастить!

 


З найкращими побажаннями
 

 

ректор НУБіП України,         Станіслав Ніколаєнко

академік Національної академії
педагогічних наук України,
доктор педагогічних наук, професор


     

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook