Профорієнтаційна робота кафедри економіки з випускниками Пирятинського ліцею

1 жовтня 2021, 14:13
  Національний університет біоресурсів і природокористування України щодня знайомить талановиту і цілеспрямовану молодь із різноманітними престижними спеціальностями та умовами вступу. На День відкритих дверей приїздять тисячі абітурієнтів із різних куточків країни. 30 вересня 2021 р. до університету завітали одинадцятикласники Пирятинського ліцею Пирятинської міської ради Полтавської області разом із вчителем та батьками.
   Їх зустріли декан економічного факультету проф. Анатолій Діброва та завідувач кафедри економіки проф. Вікторія Байдала, які розповіли про спеціальності, освітні програми та про перспективи навчання на економічному факультеті.

  Ольга Рубан, асистент кафедри економіки та Тетяна Мірзоєва, доцент кафедри економіки надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик і стажування за кордоном, заняття науковою діяльністю і, звичайно ж, яскравого студентського дозвілля.

   Взагалі кількість таких цілеспрямованих школярів приємно вразила: майже сто відсотків учнів хотіли не просто познайомитися з університетом під час загальної екскурсії, але й отримати інформацію про факультет та кафедру економіки.

   Окрім того, вступників зацікавила інформація про унікальну можливість навчатися за програмою «Подвійний диплом» та отримати одразу 2 дипломи – український і європейський.
 
   Дякуємо вам, шановні старшокласники, батьки та вчителі, і знаємо, що кожний наступний день, тиждень і будь-який інший формат відкриття університетського простору для школярів буде знову успішним, бо в нашому неспокійному світі, що завжди змінюється і не завжди на краще, є одна константа – готовність до співпраці кожного викладача кафедри економіки.

 
Бажаємо учням гарної здачі ЗНО та подальших іспитів!
Запрошуємо на навчання до НУБіП України!

 
Ольга Рубан,
асистент кафедри економіки
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook