Студенти Фахового коледжу геологорозвідувальних технологій цікавляться перспективами продовження навчання в НУБіП

23 вересня 2021 року

 

 

 
17 вересня 2021 року Національний університет біоресурсів і природокористування України відвідали студенти Фахового коледжу геологорозвідувальних технологій, які навчаються за освітнім ступенем «молодший фаховий бакалавр» спеціальності 103 «Науки про Землю» ОП «Геотуризм», щоб більше дізнатись про спеціальності НУБіП України, умови навчання, студентське дозвілля та життя, адже мають на меті у майбутньому стати частиною родини НУБіП України.
 
Потенційних абітурієнтів Університету радо вітали у Навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму. Під час відвідування вони мали зустріч із завідувачем кафедри готельно-ресторанної справи і туризму д.е.н., проф. Левицькою І.В., яка розповіла про особливості кафедральних спеціальностей, зокрема гостей зацікавила спеціальність 241 «Туризм», яка тісно пов’язана із їх освітньою програмою «Геотуризм», на якій вони вчяться. Проте відвідавши лабораторію з Організації ресторанної справи та технології продукції ресторанного господарства, задумались і над вступом на спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа».
 
 
Студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» Анна Тимошенко, Дмитро Назаренко, Тетяна Маковська, Павло Семенчук та Катерина Микитченко, які є гідами-екскурсоводами Туристично-екскурсійного центру НУБіП України у супроводі доцентів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Олени Москвічової та Олени Локутової провели для гостей оглядову екскурсію територією Університету: Студентський сквер, Алея Слави, Ботанічний сад; познайомили з українським бароко – стилем, в якому побудовані перші корпуси НУБіП України, не могли обійти увагою адміністративний корпус Університету та Приймальну комісію, до якої обов’язково завітають наші майбутні студенти.
 
 
Молодші фахові бакалаври спеціальності 103 «Науки про Землю» освітньої програми «Геотуризм» отримали масу задоволення від екскурсії та були вражені від побаченого.
Чекаємо у нашій університетській родині!
 
Олена Локутова,
Олена Москвічова,
доценти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook