Визначилися переможці III Всеукраїнського турніру «Управлінські Перегони»

22 вересня 2021 року
     16 вересня 2021 кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту було організовано профорієнтаційний III турнір «Управлінські Перегони». У ньому взяли участь 42 студенти 3 курсу Ірпінського державного коледжу економіки та права, які навчаються за напрямом «Управління та адміністрування». Окрім змагання було організовано екскурсію університетом, під час якої студенти дізналися захоплюючу історію його створення.

     Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна розповіла учасникам про можливість вступу на 3 курс університету за спеціальністю 073 «Менеджмент» та переваги навчання у професійно-орієнтованій групі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.

     Доктор економічних наук, професор Дєліні Марина Миколаївна та кандидат економічних наук, доцент Биховченко Валентина Петрівна запропонували командам ініціювати 5 завідома збиткових бізнес-проектів. Кожна команда представила свої проекти, обґрунтувавши їхню збитковість, потім рандомно команди обмінялися пакетом ідей проектів і наступним завданням було збиткові проекти команд суперників зробити прибутковими.

 

     1 місце у турнірі здобула команда «Winx-хінкальня» під керівництвом Деміденко Людмили Степанівни, 2 місце посіла збірна команда «Gold», 3 місце виборола команда «Wind Rose».

   

  

     Колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту щиро вітає переможців та учасників турніру і висловлює свою вдячність педагогічному колективу Ірпінського державноно коледжу економіки та права за підготовку ерудованих та ініціативних студентів і запрошує до продовження навчання на факультеті аграрного менеджменту!


В.П. Биховченко,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook