Екскурсія до музею історії Національного університету біоресурсів і природокористування України

16 вересня 2021 року
13.09.2021 року студенти 1 та 2 курсів освітньої програми «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» разом зі своїми кураторами Коваль Т.В. та  Рогозою Н.А. відвідали музей історії Національного університету біоресурсів і природокористування України. За свою півстолітню історію музей є основним популяризатором славетної історії університету. Сьогодні він становить вагому частину державного Музейного фонду України, який досліджує і популяризує історію науки та освіти, формує науковий світогляд молоді.
Експозиція музею поетапно розкриває історію становлення та розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Музей складається з 3 відділів: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії аграрного університету;
 
Наступний – Другій світовій війні та АТО;
третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах.
 
 
 
Щиру вдячность за проведену екскурсію виражаємо Чумак Т. М.
 
Куратори 1 та 2 курсів
освітньої програми
 «Економічна кібернетика»
 та «Цифрова економіка»
 Коваль Т.В. та Рогоза Н.А

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook