Лабораторні заняття для студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбуваються в лабораторії організації та технології ресторанного господарства
Лабораторні заняття для студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбуваються в лабораторії організації та технології ресторанного господарства
9 вересня 2021 року
Ось і розпочались довгоочікувані заняття офлайн! Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» інтенсивно опановують секрети кулінарного мистецтва у навчально-науково-виробничій лабораторії організації та технології ресторанного господарства НУБіП України ННІ неперервної освіти і туризму.
Найсучасніше обладнання та науково-методичний підхід до проведення лабораторних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» дозволяють готувати фахівців з готельно-ресторанної справи високого рівня.
Лариса Гопкало,
гарант програми «Готельно-ресторанна справа»