Лабораторні заняття для студентів 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбуваються в лабораторії організації та технології ресторанного господарства

9 вересня 2021 року

 

 

     Ось і розпочались довгоочікувані заняття офлайн! Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» інтенсивно опановують секрети кулінарного мистецтва у навчально-науково-виробничій лабораторії організації та технології ресторанного господарства НУБіП України ННІ неперервної освіти і туризму.

     Найсучасніше обладнання та науково-методичний підхід до проведення лабораторних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» дозволяють готувати фахівців з готельно-ресторанної справи високого рівня.

  

Лариса Гопкало,
гарант програми «Готельно-ресторанна справа»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook