Першокурсники кафедри педагогіки зустрілись з адміністрацією університету

2 вересня 2021 року

Цього року студентами першого курсу випускової кафедри педагогіки став 91 абітурієнт. 25 серпня на стадіоні Університету відбулася «Школа першокурсника» – зустріч студентів-першокурсників із адміністрацією закладу освіти.

Студенти-гуманітарії освітньо-професійних програм «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», «Педагогіка вищої школи», «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» прийшли на захід у супроводі завідувача випускової кафедри Руслана Сопівника та кураторів академічних груп: Олександра Кучая, Олександра Прохорчука, Лідії Чередник, Надії Діри та НПП кафедри педагогіки. Здобувачі кафедри вирізнялися серед інших різнобарвністю вишиванок та щасливими посмішками на обличчях.

Розпочалося дійство з привітання ректора Університету Станіслава Ніколаєнка з початком цікавого, сповненого яскравими подіями самостійного студентського життя. У своїй промові Станіслав Миколайович зупинився на цікавих аспектах історії Національного університету біоресурсів і природокористування України, традиціях закладу освіти, розповів про видатних випускників та їхні здобутки, дав настанови на гарне навчання.

Ректор представив студентству адміністрацію закладу освіти: проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка, проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Квашу, проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука, проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка.

Перед студентами виступив начальник навчального відділу Ярослав Рудик, який розповів про особливості організації освітнього процесу, систему оцінювання знань, діяльність студентського самоврядування, перспективи студентського життя тощо.

Інформацією про життя Університету та міжнародними проектами і програмами, які реалізуються в НУБІП України, зі студентами поділився проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.

Зі спортивним, соціальним, науковим, інформаційним, культурно-масовими та іншими секторами роботи студентської організації ознайомили студентів голова первинної профспілкової організації студентів Олексій Мельник та представник студентської організації Данило Маліков. Про заходи, які вживає керівництво університету для підтримання належного санітарно-гігієнічного стану в гуртожитках для покращення умов проживання наших студентів присутніх проінформував директор студентського містечка Сергій Стецюк. 

Зі спортивним життям Університету та спортивними секціями, які існують при кафедрі фізичного виховання познайомив студентів-першокурсників завідувач цієї кафедри Микола Костенко.

Вячеслав Крупка зупинився на питаннях забезпечення здорових і безпечних умов освітнього процесу в Університеті, зокрема і за умов пандемії. Ознайомив гостей свята з діяльністю Оздоровчого центру Національного університету біоресурсів і природокористування України та Оперативного штабу з профілактики захворювань на коронавірус та з упередження його розповсюдження.

Завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк детально охарактеризувала всі творчі колективи, що існують при кафедрі та унікальні можливості першокурсників реалізувати свої творчі задатки та здібності.

Привітала студентів із великою подією в їхньому житті декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька. Вона підкреслила правильний вибір абітурієнтами Університету та освітньо-професійних програм та побажала їм успіхів, здоров’я, миру, злагоди. Інна Миколаївна представила своїх заступників та завідувачів кафедр, коротко прокоментувала коло повноважень працівників офісу деканату.

Продовжили подальше спілкування та знайомство студенти уже в колі своєї студентської групи разом із завідувачем кафедри Русланом Сопівником та кураторами. Насамперед Руслан Васильович побажав першокурсникам успішного навчального року, міцного здоров’я, невичерпної енергії та творчих здобутків. У невимушеній атмосфері студенти сміливо ставили різного роду запитання щодо їхнього студентського життя.

Сьогоднішні заходи допомогли згуртувати першокурсників та комфортно влитися в життя вишу, студентський колектив, відчути себе частиною великої і дружної сім’ї Університету в цілому, гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри педагогіки зокрема.

Ці події запам’ятаються їм надовго. То давайте побажаємо здобувачам освіти успіхів у навчанні, високих досягнень та особистих перемог. Хай їхнє студентське життя у стінах одного із найпрестижніших закладів України буде яскравим, сповненим незабутніми подіями, а світ навколо – мирним, світлим і радісним!

Професор кафедри педагогіки
Оксана Васюк,
Доцент кафедри педагогіки,
Леся Маценко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook