Вітаємо з Днем народження Єрмакова Олександра Юхимовича

31 липня 2021 року
У ювілейний День народження професора кафедри економіки, д.е.н., професора, заслуженого економіста України Олександра Юхимовича Єрмакова, коли йому виповнилося 75 років, відбулося урочисте засідання кафедри.
Першим привітав ювіляра ректор університету, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович. 
     
До привітань долучилися проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України, Відмінник освіти і науки України Кваша Сергій Миколайович, вчений секретар, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України Барановська Оксана Дмитрівна
   
З теплими словами привітання та щирими побажаннями до ювіляра звернувся декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович.
Висловити привітання і побажання ювіляру завітали завідуючі кафедрами економічного факультету та дружний колектив кафедри економіки.
   
  
Олександр Юхимович є провідним вченим у галузі аграрної науки. Науковий доробок Єрмакова О.Ю. включає більше 300 наукових і навчально-методичних праць. Серед них 14 монографій, 11 навчальних підручників і посібників, в тому числі 8 з грифом МОН і МАП України, 6 статей у науково метричних базах Scopus та Web of Science.
Багато уваги Єрмаков О.Ю. приділяє підбору та підготовці науково- педагогічних кадрів. За період науково-викладацької діяльності професором підготовлено 10 докторів і 40 кандидатів економічних наук, 1 доктор філософії за спеціальністю «Економіка». 
У день Вашого Дня народження дозвольте висловити сердечні вітання та побажати Вам, завжди привітній, відкритій, добропорядній, чуйній і доброзичливій людині, незгасного творчого горіння, великого людського щастя, сімейного добробуту, миру і злагоди!
Ви чудовий педагог, а краще тому підтвердження повага та любов Ваших студентів! Приємно зазначити, що у колективі високо цінують Вашу самовіддану працю, професіоналізм, високу самодисципліну, роботу на відмінний результат.
Тож нехай здійсняться всі Ваші новаторські ідеї та увінчаються успіхом починання, дні будуть осяяні любов’ю і взаєморозумінням, а добре здоров’я та гарний настрій стануть запорукою Вашої плідної праці на наукових теренах. Хай завжди Вас оточує людська повага, прихильність друзів
та щирість оточуючих!

Колектив кафедри економіки 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook