Розширюємо кордони - абітурієнти з Китайської Народної Республіки обирають факультет аграрного менеджменту для навчання в магістратурі

5 серпня 2021 року

 

   Пріоритетним напрямком розвитку міжнародної діяльності факультету аграрного менеджменту є залучення іноземних студентів на навчання за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр». Щороку випускниками факультету стають студенти з різних країн, що популяризують НУБіП України на світовому рівні.

   5 серпня 2021 року відбулася координаційна зустріч з абітурієнтами з КНР за участі заступника директора навчально-наукового центру міжнародної діяльності Володимира Афанасенка, декана факультету Анатолія Остапчука, координатора магістерських програм Олени Ковтун та представників Українсько-Китайського Центру Ольги Карпенко і Кеджуін Пей, які є координаторами проекту співпраці КНР та України в галузі освіти.

   Декан Анатолій Остапчук розповів абітурієнтам про переваги навчання в НУБіП України, ознайомив зі структурою факультету аграрного менеджменту, особливостями навчання в магістратурі та вимогами навчального процесу в умовах пандемічних обмежень пов'язаних з Covid-19. Під час діалогу вступники розповіли про мотивацію вибору майбутньої професії та очікування від навчання.

   За освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» виявили бажання навчатись 12 громадян КНР з університетів ZYENG ZHOU, Wu Han, Xiand Yang, які отримали різні кваліфікації ступеня бакалавр і тепер планують розширити коло інтересів та цілей отримавши знання з інвестиційного і проектного менеджменту та здобути відповідні компетентності.

  Представник Українсько-Китайського Центру Ольга Карпенко відзначила, що в НУБіП України на високому рівні організовано інформаційне забезпечення щодо профорієнтації, англомовна версія сайту університету та факультету інформативна, тому вступникам легко орієнтуватись у виборі спеціальності.

   В ході зустрічі були обговорені організаційні питання підготовки документів, створення електронних кабінетів на навчально-інформаційному порталі Elearn, обмін контактною інформацією та подальший супровід абітурієнтів.

   Наразі триває підготовка іноземних абітурієнтів до іспитів, що заплановані на 9 -10 серпня 2021 року.  

 

Лариса Карпенко, заступник декана

факультету аграрного менеджменту

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook