Аліна Пахальчук обирає спеціальність «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)

27 липня 2021 року

 

 

  • — Розкажіть про себе.

— Проживаю в селі Гаврилівка Хмельницького району. Тут закінчила Гаврилівську ЗОШ 1-3 ступенів.

  • Звідки дізналися про НУБіП України?

— Про НУБіП України я вперше почула від свого тата. Він порекомендував мені саме цей університет, тому що сам навчався у ньому і залишився на все життя задоволеним своїм вибором.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)?

 Спеціальність «Облік і оподаткування» забезпечує хороші перспективи подальшого професійного та кар’єрного росту. У сучасних реаліях фахівці з обліку, оподаткування і аудиту є високо затребуваними на ринку праці, а їх робота – високооплачуваною. Вони працюють навіть у дистанційному режимі на підприємствах будь-якої організаційно-правової форми, в тому числі й в банках, державних організаціях і установах, податкових інспекціях, аудиторських фірмах. Мені розповідали, що випускники можуть претендувати не лише на посади бухгалтера чи аудитора, але й на всі без виключення посади, де ставлять за вимогу мати вищу економічну освіту.

  • Які Ваші захоплення?

— Я захоплююсь малюванням та дуже люблю читати.

  • Про що мрієте?

— Мрію вивчитися та знайти таку роботу, аби вона була мені до душі й могла забезпечити щасливе майбутнє моє та моїх батьків.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

— Я сподіваюся знайти дружній колектив, отримати знання, працювати з кваліфікованими викладачами та отримати незабутні враження від студентських років, про які з таким захопленням розповідають випускники спеціальності «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» НУБіП України.

 

Розмову вели Наталія Кузик та Людмила Мельянкова,
доценти кафедри обліку та оподаткування

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook