Організація наукових досліджень і навчання в період пандемії - лейтмотив роботи української делегації в Грузії

21 липня 2021 року

Продовжується візит урядової делегації до Грузії. Сьогодні, 21 липня, ректор Станіслав Ніколаєнко разом з колегами відвідали Національний фонд досліджень Грузії імені Шота Руставелі, через який розподіляється 60% коштів, виділених на науку. Його директор Джаба Самушія закцентував на місії фонду – у підтримці нового покоління грузинських вчених, нарощуванні дослідницького потенціалу в наукових установах та громадах, сприянні інтеграції грузинських учених у міжнародний науковий простір шляхом забезпечення покращення якості, важливості та конкурентоспроможності інноваційних наукових досліджень. Все це є підгрунтям співпраці з українськими вченими, особливо в галузі сільського господарства. 

 

Другою локацією став Грузинський технічний університет, де членів делегації детально познайомили з особливостями навчального процесу та науковими дослідженнями під час пандемії. 

На завершення робочого дня делегація завітала до Тбіліської міської ради, де також був вивчений досвід співпраці міської влади з освітніми установами, розміщеними в межах міста.

Денис Рудень

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook