Кафедри факультету ветеринарної медицини визначили стратегію розвитку на 2021 рік

19 лютого 2021 року
     15–16 лютого 2021 року, згідно службової записки декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського від 12.02.2021 р. та затвердженого графіку, відбулась співбесіда керівництва факультету із завідувачами, їх заступниками та секретарями кафедр з питань стратегічного розвитку за всіма видами діяльності у 2021 році. На співбесіді були присутні: декан факультету Микола Цвіліховський, директор НДІ здоров’я тварин Дмитро Засєкін, заступники декана Василь Данілов, Сергій Деркач та Юрій Жук.

     Кожний завідувач кафедри протягом 10 хвилин висвітлював питання сучасного стану та перспективи розвитку, а саме: кадрову стратегію і її реалізацію у 2021 р.; організацію навчального процесу; забезпеченість електронними навчальними курсами; профорієнтаційну роботу у 2021 р. (конкретний результат на даний час: залучено на підготовчі курси; залучено випускників коледжів, технікумів, ЗОШ); виховну роботу; науково-інноваційну діяльність; публікації у Scopus та інших науково-метричних виданнях; h- індекс НПП і кафедри; план оновлення матеріально технічної бази та створення нових навчально-наукових лабораторій; стан територій кафедри; осучаснення навчальних лабораторій кафедри; рейтинг НПП кафедри; забезпечення рівнонапруженості в діяльності кожного члена колективу кафедри; перспективи аспірантури та докторантури на кафедрі; стажування НПП на виробництві (сучасні підприємства і клініки); закордонне стажування; позабюджетні надходження; участь у післядипломній освіті НПП кафедри; здобуття грантів на наукові дослідження та інші види діяльності.

 

     Усі завідувачі чітко окреслили стан та перспективи розвитку кафедр. Проте, керівництвом факультету окремим завідувачам були зроблені зауваження і вказані недоліки в роботі. Декана факультету Миколу Цвіліховського турбують питання формування кадрового резерву кафедр, низький рейтинг деяких науково-педагогічних працівників, стан надходження позабюджетних коштів, комерційна післядипломна освіта та інші.

 

     Загалом, співбесіди пройшли продуктивно. Завідувачі кафедр і їх співробітники отримали конкретні завданні на 2021 рік і надіємось, що вони будуть виконані.

Василь Данілов, Сергій Деркач,
заступники декана

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook