Продовжуємо співпрацю із роботодавцями: новітні геодезичні прилади для практичної підготовки студентів

9 грудня 2020 року
     Зовсім нещодавно на факультеті землевпорядкування, завдячуючи плановій щорічній програмі із закупівлі приладів та обладнання для освітнього процесу, з’явилися новітні геодезичні прилади (https://nubip.edu.ua/node/83698). Їх одразу ж почали використовувати у практичній підготовці студентів.

     Так, 8 грудня 2020 р., для студентів і викладачів факультету землевпорядкування, у рамках цілорічної «Школи професійної майстерності землевпорядника та геодезиста» проведено майстер-клас з практичного використання комплексу сучасних ГНСС приймачів ElNav і70, ElNav M3 і контролер-планшета з широкомасштабними SMART функціями.

 

 

     За запрошенням декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова надійні партнери та роботодавці факультету – Андрій Менько та Олексій Петровський (ТОВ «ЕЛНАВ»), а також Михайло Туряниця (ПрАТ «Systems Solutions») представили практичний кейс з можливостей використання сучасного навігаційного обладнання. Участь у ньому взяли кращі студенти другого і третього курсів – Тетяна Мазуріна, Анатолій Руденко, Олександр Макаров, Владислав Никонець, Надія Іщенко, а також доценти кафедри геодезії та картографії Олексій Жук, Олександр Шевченко та Іван Опенько.

     Стейкхолдери продемонстрували учасникам тренінгу практичні навички з налаштування ГНСС приймачів, підключення їх до перманентних станцій, розповіли і показали особливості знімання в RTK-режимі «реального часу» та виносу меж земельних ділянок.
     Майстер-клас видався досить цікавим і дуже пізнавальним.


Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook