Профорієнтація економічного факультету у КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот»

29 листопада 2020 року

 

    24 листопада 2020 року в КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» відбулася профорієнтаційна зустріч із учнями 11 класу, яку провела студентка Економічного факультету, 1 курсу, спеціальності «Облік і оподаткування», Владислава Михайліченко.

На зустрічі з випускниками студентка розповіла про НУБіП України, його рейтинг серед інших університетів Києва й України, охарактеризувала особливості й переваги навчання та можливості вступу на Економічний факультет, студентське життя й гуртожитки. Ліцеїсти отримали повну інформацію про факультет в цілому і конкретніше про спеціальність «Облік і оподаткування».

Майбутні випускники ліцею задавали багато питань з приводу дистанційного навчання, заняття в он-лайн режимі, на що отримали вичерпну відповідь. Студентка розповіла про дистанційні заняття та електронну платформу університету ELearn, на якій виконується значна частина завдань на дистанційному навчанні.

Багатьох ліцеїстів зацікавив НУБіП, зокрема Економічний факультет. Тож, можливо, хтось із них приєднається до нашої великої університетської родини.

 

 

 

Владислава Михайліченко,

студентка 1 курсу, спеціальності «Облік і оподаткування»

Олена Богданюк,

доцент каферди статистики та економічного аналізу 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook