ЗУСТРІЧ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ

20 вересня 2020 року

16 вересня 2020 року кафедра педагогіки в режимі он-лайн провела зустріч із першокурсниками. На веб-конференцію доєднався 61 вступник за ОПП «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології», «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» та «Педагогіка вищої школи», за якими кафедра педагогіки є випусковою.

 

Зустріч розпочав модератор конференції, завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник, який торкнувся історії нашого славетного вишу, наголосив на перевагах навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, розповів про можливості отримати диплом провідних Європейських, американських і азійських університетів, з якими існують угоди щодо програми подвійних дипломів тощо. Також було приділено увагу вибору девізу студентів кафедри педагогіки, над формулюванням якого кілька днів працювали як студенти так і викладачі. Одностайно було схвалено таку речівку: UBI CONCORDIA IBI VICTORIA.

Завідувачем кафедри було надано слово кураторам новостворених академічних груп, зокрема Олегу Єреську, Надії Дірі, Олександру Кучаю, Лідії Чередник, які до цього провели ґрунтовну роботу серед студентів своїх підопічних груп та обрали старост академічних груп, їхніх заступників, яких вони і представили.

Далі Руслан Васильович відрекомендував гарантів освітніх програм кафедри, зокрема освітньої програми «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» доктора педагогічних наук професора Оксану Васюк, яка привітала вступників, побажала успіхів у навчанні та запросила здобувачів вищої освіти до тісного діалогу та активної участі у студентському житті університету. З вітальним словом до студентів-першокурсників звернувся і гарант освітньої програми «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» доктор педагогічних наук, доцент Олександр Кучай. Олександр Володимирович наголосив на можливості кожного студента реалізувати індивідуальну освітню траєкторію, закликав студентів до сумлінного вивчення освітніх компонентів, що дозволить їм у майбутньому стати висококваліфікованими фахівцями.

Гарантом ще однієї освітньої програми «Педагогіка вищої школи», що відкрита на кафедрі педагогіки, є сам завідувач кафедри Руслан Сопівник. Руслан Васильович її назвав унікальною, тому що за нею здійснюється підготовка викладачів закладів вищої освіти, бізнес і лайф-коучів, що у майбутньому будуть навчати працівників агрокомпаній, формувати у них високий рівень корпоративної культури та лідерські якості.

Проте, найбільше на зустрічі все ж було приділено питанням, які зараз хвилюють першокурсників: коли розпочинається навчання, де можна познайомитись із розкладом навчальних занять, в яких корпусах університету проходитимуть заняття та в яких гуртожитках вони будуть проживати, коли буде відбуватися поселення тощо.

Модератором он-лайн конференції був досить вдало продумано сценарій, щоб не пропустити жодної деталі щодо організації поселення студентів у гуртожиток, яка буде відбуватися 1 та 20 вересня, посвяти у першокурсники, що проходитиме 21 вересня, зустрічей із кураторами та завідувачем кафедри тощо.

Зустріч завершилася діалогом викладачів та студентів у форматі «Запитання – відповідь», які можна було поставити особисто у чаті та вголос.

Оксана Васюк,
професор кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook