Володимир Лінський із Богуслава: мрію стати фахівцем із водних біоресурсів та аквакультури і працювати на користь Україні

28 липня 2020, 11:06

    Володимир Лінський закінчив у цьому році Богуславський академічний ліцей №1 і мріє навчатися за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України. Володимир один із тих, хто завітав на перший День відкритих дверей «он-лайн» до нашого факультету, є переможцем ІІ туру олімпіади з біології в НУБіП України. Зараз, після успішного складання ЗНО готується до вступу в НУБіП України за омріяним фахом.

  • Володимире, розкажіть, будь ласка, чому Ви обрали саме спеціальність водні біоресурси та аквакультура?
  • Я народився в місті Богуслав на Київщині, яке розташоване на берегах мальовничої річки Рось. З дитинства цікавився рибалкою, і це згодом стало більше, ніж просто захоплення. Сьогодні річка Рось перебуває в пригніченому стані, тому хочеться досліджувати причини такого занепаду та мати змогу відшукати шляхи покращення її стану. На мою думку, потрібні знання я зможу отримати навчаючись в НУБіП України за спеціальністю водні біоресурси та аквакультура.
  • Звідки Ви дізнались про наш університет?
  • Від Вас і доцента кафедри біології тварин Дегтяренко О.В. дізнався ще 2 роки тому, коли навчався в 10 класі. Ви тоді зустрілися з учнями 10 і 11 класів нашого ліцею, цікаво і натхненно розповіли про студентське життя на факультеті, про можливість з 1 курсу відвідувати гурток «Планета тварин», виконувати своїми руками досліди та доповідати про їх результати на студентських конференціях, у тому числі зарубіжних. Сподобалось можливість проходження виробничої практики в кращих рибгоспах країни та попит на фахівців, саме яким я хочу стати. Наступного разу, коли ми зустрілися знову на профорієнтаційних заходах у жовтні 2019 року, бажання вступити саме до НУБіП України тільки збільшилося. Гарні відгуки були від випускників університету минулих років, які зараз працюють і мешкають у нашому місті. Далі, в квітні цього року я мав нагоду познайомитись із специфікою навчання, матеріальної базою факультету віртуально, під час зустрічі на Дні відкритих дверей НУБіП України. Це остаточно вплинуло на мій вибір.
  • Чого очікуєте від навчання?
  • Нових друзів, нових знань, нових ідей, нових захоплень….
  • Дякуємо за розмову, Володимире! Бажаємо Вам здійснення мрій! І чекаємо Вас на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України!

Інтерв’ю з абітурієнтом провів
Іван Митяй, доцент кафедри
біології тварин

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook