В’ячеслав Казанцев «Ви маєте собі подобатися, фізкультура – це невід’ємний атрибут гармонійної особистості»

20 червня 2020 року

Головний лікар НУБіП, директор центру «Здоров’я» В’ячеслав Крупка регулярно ініціює інтерактивні зустрічі зі студентами, дає поради й майстер-класи щодо здорового способу життя і гігієни, турбується про здоров`я студентів і колег. Напередодні карантину було вирішено регулярно підтримувати освітян і студентів актуальними порадами й пропозиціями щодо оздоровлення у дистанційному режимі. Продовжуючи традиції В’ячеслава Крупки ми звернулися до кумира багатьох студентів, відомого коуча, амбасадора фітнесу В’ячеслава Казанцева щоб дізнатися про вихід з карантину та збереження гарної фігури для тих, хто перебував тривалий час у своїх квартирах. «Це дуже добре, що у Вашому університеті така потужна кафедра фізичного виховання, зали, сучасний стадіон. У НУБіП дійсно розуміються на спорті. Ваші журналісти «тримають руку на пульсі», молодці! Справді, під час самоізоляції людина потребує особливого дбайливого ставлення до свого здоров`я. Перебуваючи у закритому приміщенні, багатьом не вистачало такого важливого ресурсу як кисень. Зараз важливо включатися у спортивний процес поступово, під пильним наглядом фахівців, – розповідає автор інноваційного проекту «Скульптор тіла» – В’ячеслав Казанцев.

У 2020-му виповнюється три роки дітищу В’ячеслава, за цей час було спалено більше 20 тон жиру, – жартома порахував тренер скільки ваги пішло від шанувальників «Скульптор тіла»... Формула ідеального тренера: психолог, спортсмен-тренер, реабілітолог, дієтолог, авторитетний наставник і друг. «Любіть себе, своє життя, поважайте людей і головне – робіть все з захопленням: це дійсно прикрашає життя»
В’ячеслав каже, що хороша генетика є лише основою природної базової не прикрашеної початкової краси, завдання людини протягом життя зберегти і вдосконалити те, що дав Господь. Тіло – храм душі.
В'ячеслав Казанцев налаштовує на те, що здоровим і красивим можна бути у будь-якому віці, – головне мотивація, бажання радувати себе тренуваннями три чотири рази на тиждень та підтримувати організм смачною здоровою їжею, надихати себе особистими досягненнями, дорожити друзями і приємним спілкуванням, вчитися і бути здоровим попри обставини...

 

Людина здатна «зліпити» своє тіло і тримати його у чистоті духовній і фізичній. «Дійсно, справжньою ейфорією є почуття натхнення, окрилення, яке я відчуваю після після кожного тренування. Найпрекрасніше почуття, яке можна уявити. Моя інноваційна програма «Скульптор Тіла»: – швидке, нешкідливе для здоров`я зниження ваги, – зміцнення здоров'я, - максимально якісне тіло », – говорить В'ячеслав Казанцев.

«Скульптор тіла» – комплексна програма, де в першу чергу стежать за здоров'ям і настроєм спортсмена, В'ячеслав особисто контролює моє харчування через «телеграм», це забавно і приємно, схоже на гру: кожен прийом їжі треба відправляти (фото) своєму тренеру, дієтологу, щоб коригувати роботу м’язів».

В'ячеслав Казанцев – мудрий, легкий у спілкуванні, з гумором, креативний, впевнений в собі, рухливий, часто вигадує щось нове. З ним завжди цікаво – він вміє підбадьорити, мотивувати... Пообіцяв після карантину завітати до нашого університету, привітати учасників щорічної «Спартакіади Гуманітарно-педагогічного факультету», зустрітися зі студентами та науковцями.
Довідка:
В’ячеслав Казанцев: Fitness coach, online trainer, мастер спорта powerlifting
Ми вдячні за розмову і рекомендації. Чекаємо на нові зустрічі.

Фото використано з: https://instagram.com/kazantsev.official?igshid=1qd2g7soxc5d

 

Підготували: Віталій Косюк та Інна Ткаченко
(гурток «Юний журналіст»)

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook