Бізнес-планування та розробка інвестиційних проектів – теми бакалаврських робіт випускників кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

11 червня 2020 року
ON-LINE (ZOOM)

10-11 червня 2020 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбувся онлайн захист бакалаврських робіт випускниками факультету аграрного менеджменту спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» денної форми навчання.

Із вступним словом до присутніх звернувся декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Дмитрович Остапчук, який ознайомив всіх з Наказом ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажав бакалаврам успішного захисту випускних робіт.

До складу екзаменаційної комісії увійшли: Буряк Р.І. – завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор (голова комісії); Власенко Т.О. – доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.е.н.; Дєліні М.М. – доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н.; Дергач А.В. – старший викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.держ. упр.; Миколаєнко М.А. – старший лаборант кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту (секретар комісії).

Із словами підтримки і впевненості в успіху кожного до студентів звернулась завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук, яка наголосила на важливості та необхідності отримання знань, не дивлячись на досить складні сучасні реалії через світову пандемію.

Голова екзаменаційної комісії, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, доктор економічних наук, професор Руслан Іванович Буряк також приєднався до вітальних слів та розпочав роботу комісії.

Представлені бакалаврські роботи відрізнялись своєю актуальністю та ґрунтовністю досліджень. Спектр обраних тем був достатньо широким: від розробки окремих бізнес-проектів, шляхів оптимізації інвестиційної політики підприємств та формування і розвитку команди інвестиційного проекту до досліджень впливу іноземних інвестицій на розвиток агропродовольчого сектору України.

 

 

 

Всіх, без виключення, членів екзаменаційної комісії, а також наукових керівників робіт та присутніх викладачів приємно вразив високий ступінь підготовки бакалаврських робіт. Кожна робота відрізнялась неординарністю та інноваційністю.

 

 

 

Наші дорогі бакалаври! Ми пишаємось кожним із вас! Сьогодні, як ніколи, ви згуртувались і показали досить високий рівень знань. І це означає, що роки навчання у НУБіП України за спеціалізацією «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» не пройшли даром. Ви стали справжніми фахівцями.

Та для відточення ваших навичок запрошуємо продовжити навчання у магістратурі з «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту, де ви отримаєте повні структурні знання в управлінні проектами!

 

Інвестуйте в свою освіту сьогодні, щоб завтра мати успішне та забезпечене майбутнє!

 

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

  

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook