Інженери-заочники захистили дипломні проєкти бакалавра

17 травня 2020 року
     14 і 15 травня 2020 року, 41 студент спеціальності «Агроінженерія» та 8 студентів напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» заочної форми навчання успішно захистили дипломні проєкти бакалавра в дистанційному режимі з використанням платформи Cisco Webex Meetings. Під час захисту працювали дві екзаменаційні комісії, які відповідально контролювали якість виконаних проєктів і рівень підготовки бакалаврів-випускників.

 

     Дипломні проєкти студентів були присвячені питанням вдосконалення сучасних технологій збирання та вирощування сільськогосподарських культур, розробки сучасних технічних засобів для виробництва біопалива, проєктуванню новітніх технологічних ліній виробництва продукції рослинництва, керування механізованими процесами на тваринницьких і ремонтних підприємствах.

   Варто звернути увагу на те, що деякі з представлених дипломних проєктів бакалавра мають практичну цінність для сучасного розвитку агропромислового комплексу держави, результати технічних рішень яких можна впроваджувати на провідних аграрних підприємствах України. Серед таких напрацювань слід відзначити роботи Марії Микитюк з модернізацією роторної косарки при збиранні трав на сіно, Івана Бондара з удосконаленням скреперного транспортера на тваринницькій фермі та Андрія Делейчука з удосконаленням робочого органу картоплекопача.
     Підводячи підсумки заходу слід зазначити, що дистанційний варіант захисту дипломних проєктів чи випускних робіт – цілком зручний. Суттєві проблеми із зв’язком були відсутні, натомість, була чітка візуалізація здобувачів освітнього ступеня, членів комісії та гостей, які приєдналися до online-захисту за посиланням, розміщеним у загальному доступі, на сайті факультету.

     Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам Віктору Несвідоміну і Євгенію Афтанділянцу та членам екзаменаційних комісій, професорам: Леоніду Аніскевичу, Віктору Теслюку і доцентам - Віктору Ребенку, Сергію Бондару, Михайлу Мотричу, Олександру Войналовичу, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, а також секретарям: Наталії Карпенко і Тетяні Клочко.
     Залишається побажати випускникам професійних успіхів та вдалого вступу до магістратури НУБіП України.

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook