Захисти випускних бакалаврських робіт та підготовка до ЄВІ – основні акценти онлайн-зустрічей зі студентами 4 курсу факультету аграрного менеджменту

4 травня 2020 року
   Дистанційне навчання на факультеті аграрного менеджменту проходить відповідно до графіка навчального процесу з дотриманням усіх діючих вимог. Особливо важливим весняно-літній семестр є для студентів випускного курсу. З метою організації навчальної роботи та забезпечення якісного зворотного зв’язку були проведені координаційні онлайн-зустрічі зі студентами випускного 4 курсу факультету аграрного менеджменту. 
   Майже всі студенти приєднались до вебінару за виключенням осіб, що на той час мали технічні проблеми з доступом до мережі Internet. Були обговорені питання проведення консультацій до комплексного підсумкового екзамену та механізму його написання, терміни попередніх захистів робіт на випускових кафедрах, основного захисту випускних бакалаврських робіт і роботи ЕК, а також підготовка до ЄВІ.
   Заступник декана Лариса Карпенко акцентувала увагу студентів на дотриманні вимог Положення про запобігання та виявлення плагіату у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, відповідно до якого у разі виявлення в роботі підміни формату, фабрикації, фальсифікації, а саме використання макросів, автозаміни символів, тексту що не відповідає темі роботи – автор роботи позбавляється права доопрацьовувати роботу і не допускається до захисту перед екзаменаційною комісією.
 
   Заступник декана Людмила Гречанюк ще раз наголосила на тому, що відповідно до статті 62, пункт 15 Закону України «Про вищу освіту» студенти мають право на вибір навчальних дисциплін у межах, передбачених відповідною освітньою програмою та навчальним планом, в обсязі, що становить не менше як 25 % загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для даного рівня вищої освіти. З метою надання здобувачам вищої освіти для формування індивідуальної освітньої траєкторії, зокрема через індивідуальний вибір навчальних дисциплін в обсязі, передбаченому законодавством, кожний студент має можливість здійснити вибір двох дисциплін із запропонованого переліку (109 дисциплін), незалежно від того, викладачами якого факультету чи ННІ вони будуть викладатися, для їх вивчення впродовж другого семестру навчання в магістратурі в наступному році. Вже більшість студентів зробили свій вибір через проходження анкетування на інформаційному порталі НУБіП України. 
   Також, Людмила Миколаївна, закликала студентів максимально самоорганізуватися, постійно слідкувати за оголошеннями, які надходять від старост їхніх груп та оперативно реагувати на розпорядження адміністрації факультету.
   Студенти отримали вичерпну інформацію щодо подальших дій на наступні два місяці, які стануть фіналом навчання за освітнім ступенем «Бакалавр».  
 
Лариса Карпенко, Людмила Гречанюк, 
заступники декана факультету аграрного менеджменту
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook