Дистанційне навчання. Нові виклики: тепер і іспити в online режимі

2 травня 2020 року
     Успішні менеджери-управлінці повинні прагнути до перемоги, володіти вираженими лідерськими якостями, бути наполегливими і цілеспрямованими, мати бажанням стати одними з кращих. А ще вміти комунікувати і знаходити різні шляхи вирішення тієї чи іншої проблеми.

     От і нині, у надзвичайно непростих і незвичних для всіх умовах карантину, студенти і викладачі демонструють свої вміння і навички адаптуватися до змін, прислухатися один до одного, разом приймати правильні рішення. Продовжуючи розширювати свої знання та вдосконалювати навички дистанційного навчання, учасники освітнього процесу набули нового унікального досвіду – як проводити іспит в online режимі.

     27 квітня 2020 року викладачами кафедри менеджменту імені професора Й.С.Завадського професором Василем Горьовим і доцентом Ольгою Гогулею було проведено іспит для студентів 4 курсу 4 групи факультету аграрного менеджменту з дисципліни «Стратегічне управління». 

     Підсумковому контролю передувала активна робота студентів, що базувалася на платформі E-learn за чітко окресленими викладачами завданнями на кожен навчальний тиждень.

     У повному обсязі було опрацьовано лекційний матеріал зі стратегічного управління, виконано практичні завдання для набуття навиків з використання інструментів стратегічного аналізу, а також підсумкову комплексну індивідуальну роботу у вигляді презентації, що охопила всі теми курсу.

     Екзамен з дисципліни «Стратегічне управління» розпочався вчасно та у відповідності із затвердженим розкладом проведення заліків та екзаменів факультетом аграрного менеджменту. Дистанційна форма здачі екзамену була організована через навчальний портал НУБіП України на платформі Е-learn з використанням сервісу відеоконференцій Zoom для проведення інструктажу перед початком іспиту та співбесіди по завершенню виконання студентами екзаменаційних завдань.

     Об 11.15 у viber-групі студенти засвідчили свою присутність та готовність приступити до здачі іспиту, в 11.20 відбулася невеличка Zoom-конференція, де було вирішено окремі організаційні питання, надано роз’яснення по типах тестових завдань та правильності подачі відповідей. За розкладом третьої пари, об 11.40, студенти приступили до тестування на платформі Е-learn. Після виконання тестових завдань необхідно було дати відповідь на відкриті запитання з курсу «Стратегічне управління» та надіслати її на e-mail викладачам для перевірки.

     По завершенню іспиту та перевірки робіт професор Василь Горьовий і доцент Ольга Гогуля провели співбесіду зі студентами, прокоментували відповіді студентів на відкриті запитання та оголосили підсумкові оцінки.

     Екзамен підтвердив, що наші студенти – справжні молодці і, хоча результати різні, але в умовах жорстких обмежень, всі зуміли сконцентруватися, організувати себе до самостійної роботи.

     Бажаємо нашим студентам успішно скласти наступні іспити, достойно завершити виконання бакалаврських робіт та реалізувати всі свої стратегічні плани, досягнути бажаних цілей!


Надія Резнік,
завідувачка кафедрою менеджменту
імені професора Й.С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook