Студенти факультету конструювання та дизайну серед переможців і призерів конкурсу наукових робіт з прикладної геометрії, інженерної графіки та технічної естетики

26 квітня 2020 року
     Підбито підсумки II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. за напрямом «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика».

     До галузевої комісії Всеукраїнського конкурсу надійшло 149 студентських наукових робіт 237 студентів-авторів з 37 закладів вищої освіти 14 міст України. В зв’язку із епідемією коронавірусу і введеним карантином підбиття підсумків відбувалося без участі конкурсантів. Комісія Конкурсу провела рецензування робіт і ґрунтуючись на отриманих результатах визначила кращі студентські наукові роботи.

     З результатами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://web.kpi.kharkov.ua/gmkg/kafedra-ukr/studentam-2/konkurs/2020-3/

     Від кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну було подано на конкурс три роботи із прикладної геометрії. Одна робота виконувалась спільною із колегами з Київської політехніки. Співавторкою роботи студента першого курсу факультету конструювання та дизайну Максима Буткова була студентка першого курсу ХПІ Анастасія Аушева. Робота визнана кращою, а її автори нагороджені дипломом першого ступеня.

  

     Робота студентів факультету конструювання та дизайну Породько Оксани та Костенка Ігоря нагороджена дипломом третього ступеня.

     Вітаємо переможців конкурсу та їх керівника – завідувача кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну, професора Сергія Пилипаку і зичимо подальших успіхів у навчальній і науковій роботі!

Андрій Несвідомін,
заступник декана
факультету конструювання та дизайну

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook