Студентами магістратури ОП «Агрономія» розпочата здача іспитів з використання електронних навчальних курсів «Elearn»

25 квітня 2020 року

25 квітня 2020 року в дистанційному режимі стартували студенти магістерської програми «Агрономія», «Селекція і генетика сільськогосподарських культур», «Агрохімія і грунтознавство» здали іспит з дисципліни «Енергоощадні технології вирощування та заготівлі високобілковихповноцінних кормів». 27 квітня та 8 травня готуються до здачі  магістри інших груп «Агрономія», «Агрохімія і грунтознавство». Іспит приймали доценти кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології

Віталій Коваленко та Ірина Свистунова.

Іспиту передувала напружена робота по написанню індивідуального проекту вирощування культури з сорока питаннями, що дасть можливість використати отримані знання при захисті та у повсякденному житті. Як підсумок можна наголосити, що студенти в повній мірі опанували дисциплінарними знаннями.

Безпосередньо сам іспит було проведено на базі навчального порталу НУБіП України з використання електронних навчальних курсів «Elearn». Проведення іспиту на основі «Elearn» було новим досвідом для викладачів і студентів, але технічно все пройшло на вищому рівні.

Студенти були організовані, почали іспит вчасно і засвоїли матеріал на високому рівні. А це вкотре підтверджує, що майбутні магістри правильно вибрали фах агронома!

І в якості заключного етапу співпраці студентів і викладачів відбулася співбесіда, яка підтвердила рівень знань студентів, - адже живе спілкування дає можливість студенту більше розкритися і донести свою особисту думку та позицію викладачу.

Бажаємо студентам успішного завершення сесії і цікавого подальшого навчання!

Віталій Коваленко

Доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології


 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook