Зацікавленість студентів до дистанційного навчання зростає, а якість виконаних робіт підвищується!

29 березня 2020 року
     «Зацікавленість студентів до дистанційного навчання зростає, а якість виконаних робіт підвищується!» – так стверджує професор Владислав Сухенко, доктор технічних наук, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, аналізуючи діяльність студентів на навчальному порталі НУБіП України.   

     Професор Владислав Сухенко є автором багатьох курсів для дистанційного навчання, один із них – це атестований курс «Стандартизація і сертифікація с.-г. продукції» для студентів ОС Магістр за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікації». Навчальний процес для студентів денної форми навчання за згаданим курсом, він забезпечує разом із доцентом, кандидатом біологічних наук Наталією Сілоновою.

     «Останнім часом, студенти проявляють все більшу і більшу активність на платформі elearn. Ми переживали чи вдасться підтримувати якість навчання, але тепер у цьому абсолютно впевненні» – зауважує професор, а далі жартує – «Краще слід перейматися, як заохотити тепер студента до звичного стаціонарного навчання, якщо все можливо дистанційно і досить зручно!».

     Темпи зростання інтересу студентів до дисципліни наведено у таблиці нижче.

     Курс «Стандартизація і сертифікація с.-г. продукції» є одним із ключових у підготовці сучасного фахівця. Тут розглядаються питання, пов'язані з отримання студентами правових, організаційних, методичних знань та практичних навичок з стандартизації і сертифікації сільськогосподарської продукції, вміння розробити необхідні нормативні документи, самостійно ставити і вирішувати наукові та виробничі завдання щодо стандартизації і сертифікації сільськогосподарської продукції. Наразі, студенти успішно здали модуль 1 та працюють далі.

     Окрім того, розпочато виконання курсової роботи з цієї дисципліни. Деякі питання винесено і на практичні заняття. «Поєднання різних методів, способів, інструментів навчання дозволяє досягти найвищого результату та закріпити його. Це наша місія» – переконаний професор Владислав Сухенко, який постійно активно веде роботу із студентами.

     Таким гарним прикладом для співробітників кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції є її завідувач. А як відомо, приклад приємніше погроз!

Будьмо здорові і успішні!

Леонора Адамчук,
доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook