Найкращі досягнення слухачів підготовчих курсів з біології

26 березня 2020 року
     Вже декілька років підряд в нашому університеті активно функціонує дистанційна форма підготовчих курсів з біології. Її навчально-методичне забезпечення розроблене на основі навчальних посібників, що вийшли з друку в нашому університеті - "Біологія для вступників до ВНЗ" в 3 томах (автори Лариса Кліх, Ольга Тупицька, Роман Кліх).

     Цього року вчена рада університету рекомендувала до друку нову форму такого посібника "Біологія в малюнках і схемах" для вступників до ЗВО. Світ побачила перша частина такого посібника, в якій зібрана інформація з біології рослин (автори Лариса Кліх, Ольга Тупицька, Роман Кліх та ін.) На основі цих матеріалів розроблено та впродовж декількох останніх років успішно апробовано навчальний курс "Біологія" на платформі elern. Його розробниками є Л. Кліх та О. Тупицька (кафедра біохімії і фізіології тварин факультету ветеринарної медицини). На сьогодні цей курс успішно використовується для дистанційного навчання слухачів підготовчого відділення нашого університету. Нині там активно готуються до здачі ЗНО з біології більше 40 слухачів підготовчих курсів.

  

     Найкращі навчальні досягнення здобули Нікіта Володченко, який вже набрав 918 навчальних балів, Орест Архомук з 765 набраними балами, Артур Чирко з 641 набраним балом, Дмитрій Мохно з 581 балом, Назар Хом'як з 528 балами. Ці слухачі є лідерами з опанування дистанційного курсу з біології. Вони мають багато шансів достойно здати ЗНО та приєднатися до славетної когорти студентів нашого університету.

Лариса Кліх 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook