Студенти в кампусі зустрічали весну

27 лютого 2020 року
     Незважаючи на дощову погоду, сотні студентів зібралися в кампусі, на майданчику біля гуртожитку №11, аби зустріти весну. Організатори – дирекція студмістечка і кафедра культурології – і назву придумали відповідну: «Прийди, прийди, весно!».

 

  

 

  

     У смачних змаганнях брали участь команди гуртожитків, коментує директор студмістечка Сергій Стецюк. Також програма свята включала різноманітні розважальні конкурси та концертні номери у виконанні студентів-аматорів. Але основним, як і передбачалося, був конкурс українських народних страв. Студенти старалися, як могли, тож столи виглядали справді святковими. І все те оцінювало фахове і голодне журі.

 

    Трійку кращих склали перший, восьмий та шостий гуртожитки відповідно. Ті ж команди, які цьогоріч у смачну трійку не потрапили, не залишилися без нагород у номінаціях. Так, гуртожиток №4 відзначений за втілення українських традицій, №2 – за яскраву презентацію страв, №10 – за найсмачнішу українську народну страву, №3 – за оригінальне оформлення святкового столу та страв, №11 – за найкращу згуртовану команду, №5 – за оригінальне представлення команди, №9 – за найкращі смакові, №7 – за активну участь.

 

 

     Так що весна таки прийде, висловлюючи загальну думку учасників підбив підсумки директор студмістечка Сергій Стецюк.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студмістечка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook