Артем Ярмолюк із Фастова: країні потрібні землевпорядники!

15 січня 2020 року

     Естафету абітурієнтського бліц-інтерв’ю продовжує факультет землевпорядкування. Команда викладачів всю осінь проводила показові майстер-класи у школах по всій Україні. Маємо певні напрацювання на вступну кампанію 2020. Серед охочих отримати фах землевпорядника – Артем Ярмолюк. Юнак залюбки поділився з нами своїми планами на майбутнє.

 

Звідки ти родом, яку школу закінчуєш?

     – Народився і проживаю у місті Фастів, що на Київщині. Навчаюсь у першій міській школі, що славиться своїми випускниками і сильним педагогічним колективом. До речі й сама школа особлива. Вивчаючі історію рідного краю, дізнався, що перша згадка про рідну школу йде ще з XIX століття, як ремісниче училище, а згодом церковна школа.

 

В НУБіП ти обрав спеціальність «Геодезія та землеустрій», випадково чи за чиєюсь порадою?

     – Сам зробив цей вибір, але тут мушу додати, що цей університет закінчили мої батьки, які навчалися на факультеті землевпорядкування. Тато мене часто бере з собою допомагати йому по роботі. Через це мені й до душі ця спеціальність. До того ж, батьки завжди говорили, що управляти земельними ресурсами – це завжди в тренді, і буду «при роботі».

 

У Києві такого фаху навчають близько десятка ЗВО, чому саме в НУБіП плануєш? Невже через те, що тут навчались батьки?

     – Не тільки через це. Знайомі зі школи навчаються в НУБіП на різних факультетах. Відгуки хороші. Кажуть, що оптимально складений розклад, навчання проходить переважно в одному й тому ж корпусі, хороша матеріально-технічна база, практична підготовка. Мені це підходить. Вже відвідую підготовчі курси у НУБіП. Планую брати участь в предметній олімпіаді навесні. Однозначно надаватиму перший пріоритет.

 

Чи відомо тобі, що в нашому університеті можна не лише навчатися, а й творчо розвиватися, удосконалюватися?

     – Звісно ж намагатимуся поєднувати навчання із відвідуванням у позаурочний час концертів, тренінгів, зустрічей з видатними людьми. Крім цього мені до вподоби комп‘ютерні ігри. Хотів би долучитися до кіберспортивної команди університету, якщо така існує. Або ж створити з однодумцями свою.

 

Сподіваємось, всі твої плани втіляться в життя. Бажаємо високих результатів на ЗНО, які дадуть можливість приєднатися до нашої студентської родини. Успіхів!

 

Розмовляла доцент кафедри земельного кадастру
Наталія Мединська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook