Першокурсники-деревообробники приймають участь в традиційних іграх ННІ ЛіСПГ

13 вересня 2019, 15:36

      Першокурсники-деревообробники приймають участь в традиційних іграх ННІ ЛіСПГ.
    Славні спортивні традиції студентів навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства засновані ще за довоєнних часів. Збірні команди інституту неодноразово займали призові місця у першості Києва та країни з лижних перегонів, баскетболу, кульової стрільби, гандболу, легкої атлетики, футболу та інших видів спорту.
    Особливою повагою і популярністю в інституті користується гра мільйонів – футбол. Вже понад 30 років на початку кожного нового навчального року проводиться чемпіонат з футболу серед груп 1-го курсу і серед збірних курсів, присвячений Дню працівника лісу та світлій пам’яті М. Д. Полякова.

   Не став винятком і нинішній рік. Днями на стадіоні університету відбулися ігри першості ННІ ЛіСПГ з футболу. Упродовж двох днів тривала напружена боротьба у першості між групами та збірними курсами.
   Збірна студентів першого курсу спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» зіграли в першій грі.


   В запеклій боротьбі, на жаль, зіграли з рахунком 10:0. Але без групи підтримки, можливо було б ще гірше.

  Змагання пройшли у дружній та урочистій атмосфері, за гарної сонячної, не по осінньому теплої погоди. У змаганнях не було переможених, а тільки переможці, бо вони сприяли єднанню, формуванню колективів груп, курсів, інституту, набуттю командного духу, який є запорукою майбутніх перемог.
Хороший настрій та отримані позитивні емоції додадуть учасникам і вболівальникам традиційних змагань здоров’я, наснаги у навчанні та роботі.

О. Горбачова,
куратор 1 курсу, доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook