Яскрава перемога жіночої збірної НУБіП України в 4-му турі чемпіонату з футзалу серед студентських команд ЗВО міста Києва

5 грудня 2019 року
     4 грудня 2019 року в спортивному комплексі Національного авіаційного університету відбулась гра 4-го туру чемпіонату з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО міста Києва між збірними НАУ та НУБіП України.

     Збірна НУБіП України, після прикрої поразки у 3-му турі змагань від команди Національного університету харчових технологій, котра відкинула нашу команду в турнірній таблиці на п’яте місце, була налаштована рішуче і тільки на перемогу. Керівники команди, Олена Отрошко та Валерій Прохніч, проаналізували помилки допущені в попередньому матчі та внесли певні тактичні корективи в хід гри, і результат не забарився. Дівчата, з перших секунд матчу пішли в атаку, яку яскравим голом завершила Лілія Юзвенко (економічний факультет). Найкращий бомбардир нашої команди ще тричі відзначилася в воротах суперників. Також, два голи до свого активу записала Валерія Степаненко (факультет ветеринарної медицини) та по одному Даша Рой (агробіологічний факультет) і капітан команди – Юлія Гусак (ННІ лісового і садово-паркового господарства). Гра закінчилася з рахунком 8:2 на нашу користь і збірна НУБіП України знову піднялася на поточну четверту сходинку чемпіонату.

Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з перемогою. Так тримати!

Олена Отрошко,
керівник жіночої збірної НУБіП України з міні-футболу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook